Home | Producten | Audio / Video demo’s | Contact
Startpagina
Producten
Media
Contact

 

Instrumenten

Böhm Emporio 600
De hoogste klasse in de orgelbouw

Na onze lange traditie van superlatieven in de orgelbouw, bieden wij u met de drie-manuaals Emporio 600 een echt koninklijk instrument dat vandaag de piek markeert in het internationale aanbod. Dit orgel is uitzonderlijk in elk detail!

 

>> meer informatie (in het Duits)

Böhm Sinfonia 500
Orgel spelen met al je zintuigen.

Is het dat uitzonderlijke design en de uitstekende muzikale prestaties, die de Böhm Sinfonia 500 zo uniek , maken? Als u op zoek bent naar een orgel buiten de vertrouwde conventies die muzikale vrijheid, waarvan je eerder alleen maar van gedroomd hebt, dan is de  Böhm Sinfonia 500 jou instrument!


>> meer informatie (in het Duits)

 

Böhm  Overture M3
Gewoon meer orgel

Over een derde manuaal te beschikken, dat is voor de creatieve organist een waardevol bezit. Voor een nog sneller registreren kunt u gemakkelijk schakelen tussen de manualen voor meer variatie in uw spel. Een orgel met de muzikale mogelijkheden van Böhm Overture M3, met drie klavieren - perfecter kan een instrument nauwelijks zijn!
 

>> meer informatie (in het Duits)

Böhm  Overture
Perfect in elk detail

De Böhm  Overture is onder de twee-manuaals orgels een fantastische aanbieding! Een waardevolle massief houten kast, twee hoogwaardige klavieren, 1700 AMADEUS klanken, "eds" Drawbar System, een krachtig, briljant luidsprekersysteem en een 17 - of zelfs 25-toetsen  pedaal, de prestatiekenmerken van de Boehm Overture. En dan is er nog haar uitstekende muzikaliteit! Alles bij elkaar maakt dit de Overture een bestseller in zijn klasse!

>> meer informatie (in het Duits)

Böhm  Overture Stage
De draagbare Overture

Als u op zoek bent naar een orgel dat ook makkelijk vervoerd kan worden, dan is de Ouverture Stage voor het podium het juiste instrument. Onze "kleinste" biedt reeds de volledige Böhm -kwaliteit in elk detail en is door één  persoon gemakkelijk op- en af te bouwen.

 


>> meer informatie (in het Duits)

Böhm  Silverbird
Veelzijdig als een orgel - compact als een keyboard

U bent op zoek naar een orgel-keyboard, een piano ensemble, of zelfs "gewoon" een sound module met de uitstekende klankeigenschappen van een Böhm-orgel? Kijk en luister dan naar de Böhm  Silverbird orgel-keyboards of zelfs de Silverbird Rack!

 

>> meer informatie (in het Duits)

Böhm Sinfonia 500 Mark Whale Editon
The Masters Choice!

De Sinfoni 500 is vanaf heden ook in een bijzondere exclusieve Mark Whale Editie! Speel op dit buitengewone instrument, wat één van ‘s werelds beste organisten heeft gekozen voor zijn optredens!

 >> meer informatie (in het Duits)